Abdullah Aydemir, 1984 yılında Diyarbakır ilinde dünyaya geldi. ve çocukluğunu mutfakta geçirerek bu sektör üzerine kendini geliştirmeye karar verdi.
Abdullah Aydemir, 18-19 yaşlarında çalıştığı restoranlarda büyük sorumluluklar üstlendi. Yöresel yemeklerin her birini ustasından incelikleriyle öğrenmesine rağmen gelişmesini durmaksızın sürekli devam ettirdi, sürekli yeni tatlar tattı ve tattırdı. Tavacılık sektöründe ilk adımını mutfak kısmında yardımcı olarak attı. Gerek çocuk yaşta görerek uyguladığı, gerek yeni tatlar keşfettiği bir serüvene başlangıç yaptı ve bugüne kadar 24 yıllık tecrübesiyle, azmiyle ve el lezzetiyle anılmaktan gurur duydu. 2000-2014 yılları arasında Ukrayna, Rusya ve Irak’ta usta başı olarak çalıştı. 2015 yılında ise Mustafa Güventürk ile yollarını birleştirerek lezzetlerini Kırıkkale ilinde “Tavacı Abdullah” olarak hizmete sundu.
Özenle terbiye edilmiş etler, her daim güler yüz ve disiplinli bir ekip eşliğinde çalışmasıyla Kırıkkale’de ses getirmeyi başardı. Elde edilen başarıyı 2020 yılında İzmir ilinin Bayraklı ilçesine taşıdılar. Abdullah Usta tecrübesiyle yoğurduğu eşsiz lezzetlerini önce tüm Türkiye’ye ardından da dünya ülkelerine tattırmaya karar verdi.
Tavacı Abdullah Aydemir, doğup büyüdüğü Diyarbakır’ın yöresel tatlarını saç tava, gerdan tava, incik tava, kaburga dolması, ekşili patlıcan dolmasını kendine has metotlarıyla İzmir’de hizmetinize sunmaya devam ediyor.
1984 yılından bugüne tek ödün vermediğimiz şey kalitemiz. Lezzetlerimizle damaklarda taht kurduk
Rezervasyon veya sorularınız için her zaman iletişime geçmenizi bekliyor olacağız. Arayın size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.
Haberlerimizden ilk sizin haberiniz olsun. E-posta adresinizle 1 dakikanızı ayırarak Bültenimize kayıt olun.